Lijstenmakerij Zwolle: Jouw inlijsting of kunstwerk laten opknappen

Lijstenmakerij Zwolle: Jouw inlijsting of kunstwerk laten opknappen

Help! Een beschadiging aan een schilderij tijdens een verhuizing? Een oud schilderij weer tot leven wekken? Een gebarsten lijst of glas? Naast het inlijsten doen wij in onze lijstenmakerij ook opknapwerk!
Kom gerust met jouw beschadigde werk, zónder afspraak langs in onze winkel om te bespreken hoe we deze weer kunnen herstellen als nieuw. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.
Telefoonnummer: 038 - 45 48 533
Emailadres: info@buschvanderworp.nl

Reparatie: Gaten of beschadigingen aan het canvas, een kapotte of beschadigde lijst laten repareren, kapot glas vervangen of andere restauraties. Wij herstellen met professionele zorgvuldigheid.

Schoonmaken: Vernis verwijderen, stofvrij maken, plaatselijk of globaal schoonmaken, er is van alles mogelijk!

Vernissen: Vernissen of fixeren

Bijschilderen: bijschilderen van canvas of lijst. Heb jij een prachtige schilderingop canvas, maar is de zijkant van het doek niet meegenomen? Bij ons is het mogelijk deze in één kleur te laten schilderen of het schilderij door laten gaan op deze zijkanten. Ook plaatselijke vervaagde, beschadigde of verkleurde delen in jouw schilderij kunnen wij bijschilderen.


Lijst bijschilderen of gehele lijst een andere kleur: Bladdert de verf van jouw lijst af? Zijn er krassen of andere beschadigingen in het profiel van de lijst ontstaan, of wil je de lijst graag in een andere kleur? Dit alles is mogelijk na overleg.

 Verdiepen: Met een verdieping van de inlijsting bedoelen   wij de mogelijkheid om meer ruimte te creëren tussen het in   te lijsten voorwerp en de lijst/glas. Zo heeft bijvoorbeeld een   kledingstuk of sieraad meer ruimte binnen de lijst en zal   deze het glas niet raken.

 

 

 

 

Overig: Ophangsysteem toevoegen, extra kabel toevoegen, bijsnijden, of een ander overig verzoek? Schroom niet ons te vragen naar de mogelijkheden!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.